Ontdekken, Doorbreken, Ontwortelen, Integreren,  Transformeren

Ben jij toe aan lichter leven?

Re-lief staat voor verlichting ervaren, opluchting, de zwaarte eraf halen, ruimte creëren, perspectief bieden. Dit is precies wat ik wil bereiken bij mijn cliënten. Dit doe ik door middel van transformatie coaching,  levenseinde coaching, lichter leven individueel of lichter leven in groepsverband.

Afgelopen jaar (2022) heb ik mogen leren van gerenommeerd regressie- en reincarnatietherapeut Maarten Oversier. Komend jaar zal ik de verdieping bij hem volgen. De sessies in mijn praktijk kennen hierdoor ook een therapeutische verdieping door vele lagen heen, waarbij vooral het innerlijk kind en voorouderlijk werk belangrijk is. Zijn boek Bestaansrecht is een boek wat ik ten zeerste aanprijs. Mijn website zal binnenkort de nodige veranderingen ondergaan om je beter te kunnen informeren wat ik nu precies doe.

 

review icoon 5

Transformatie Coaching

Bij transformatiecoaching  werk ik o.a.met technieken als hypnose, E.F.T.
(emotional freedom technique) banden transformeren, regressie, innerlijk kind werk, reïncarnatie, de Altazar methode en sjamanistische oefeningen op holistische wijze om bij de kern van jouw vraagstuk te komen en een transformatie te bewerkstelligen waardoor jouw energie weer gaat stromen en jij in balans komt!

Levenseinde Coaching

Bij Levenseinde coaching werk ik o.a.met technieken als hypnose, E.F.T. ( emotional freedom technique) banden transformeren, regressie, innerlijk kind werk, reïncarnatie, de Altazar methode en sjamanistische oefeningen op holistische wijze om bij de kern van jouw vraagstuk te komen en een transformatie te bewerkstelligen waardoor er verlichting ervaren wordt van lang mee gesleepte bagage en komt er ruimte om meer ontspannen de laatste levensfase te beleven.

Lichter leven individueel

Het meest complete programma dat er te vinden is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je gaat ontdekken wie je zelf ten diepste bent, je gaat ontdekken wat jou belemmert om ten volle te leven, je ontdekt jouw authentieke passies en wat jouw persoonlijke levensmissie is.

Lichter leven Groepscursus

In een groep (min. 4 max 6 deelnemers) doorloop je het programma in vijf cursusdagen. De cursusdagen zijn verdeeld over een periode van vier tot zes maanden. Na elke dag ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, video links en artikelen om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. De cursus is inclusief Lichter Leven werkboek. Aan het eind van de cursus heb je het Lichter Leven gedachtegoed geïntegreerd in je leven.

I think Mireilla is a natural. She connected with my goal for the session and guided me seamlessly, subtly giving support to the process thru structure. With patience and gentleness she allowed the process to unfold in what felt to me a very natural and thus safe way.At one point in the process I refused to take a certain step that she was guiding me to take. She repeated the step one time and then, respecting my soul’s autonomy, let her suggestion for that step go. To me that showed she had mastered the essence; to be a guide. Not a teacher. It made me feel very safe. To me she is a professional.

Lena

Meer over mijn werkwijze:

Voordat we een sessie starten hebben we al kennis gemaakt middels het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek en heeft er al een intake plaats gevonden.Laat ik vooropstellen dat ik geen eenduidige werkwijze hanteer. Ik maak uiteraard gebruik van eerder beschreven methoden en technieken, maar ook mijn intuïtie speelt een belangrijke rol. Zo kan het zijn dat ik me voor een sessie afstem op jou en een tekening maak waar informatie uit naar voren komt die helpt om bij de essentie van jouw vraagstuk te komen. Of ik vraag je een voorwerp van thuis mee te nemen, of een voor jou belangrijk muziekstuk door te geven. Maar dat is zeker niet altijd het geval. 

Bij aanvang van de sessie maken we contact en stel ik een aantal vragen. Ik voel intuïtief wat de vervolg stap gaat zijn. Zo kan het zijn dat ik je uitnodig om onder een lichte hypnose de diepte van jouw onderbewustzijn in te gaan. Vervolgens kan zich daar van alles ontvouwen, waarbij ik jou in alle veiligheid begeleid. Het gaat niet zozeer om wat je waarneemt maar meer over de informatie die het naar voren brengt die belangrijk is om antwoorden op jouw vraagstuk helder te krijgen. De intentie is om in een sessie zoveel mogelijk te helen en transformeren als mogelijk is in 1,5 uur tijd. Het komt echter vaak voor dat er meerdere sessies nodig zijn door de veelheid aan informatie die zich laat zien. Over het algemeen kan ik bij de intake al wel een indicatie geven over het aantal sessies welke ik voel dat er nodig zullen zijn. Het is mogelijk om in de avond of in het weekend een sessie te boeken. In het weekend vraag ik een extra investering van 10 euro per sessie.  Voor de transformatie sessies maak ik gebruik van een praktijkruimte bij de verbindende factor in Nuenen. Of desgewenst kan een sessie ook via zoom plaatsvinden. Mijn voorkeur gaat uit naar live, zodat ik je zo optimaal mogelijk in nabijheid een veilige bedding kan bieden. 

 

“Voor het ego komt dit proces nooit gelegen, dat wil graag controle”


– Mireilla de Vries-

"Zonder modder geen lotus" - Boeddha Sakyamunie

Gun jezelf een lichter leven

Wil je weten of mijn werkwijze bij je past? Wil je vrijblijvend jouw hulpvraag aan mij voorleggen om te kijken of ik je ermee kan helpen? Stuur dan een berichtje en dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen.

0624753127 info@re-lief.eu