Levenseinde Coaching

Levenseinde Coaching

Het kan zijn dat je in een levensfase bent aangekomen waarin je terugkijkt op je leven en je realiseert dat er nog onopgeloste issues zijn. Je dacht dat het allemaal wel mee zou vallen en hebt deze issues ver naar de achtergrond verdrongen. Het lukt je niet om deze ervaringen met de betrokken personen te bespreken of met jouw eigen familieleden. Je weet niet waar je beginnen moet en ach wat hebben zij er aan als jij ze met jouw emoties lastig valt. Je bent immers altijd die sterke vent of vrouw geweest. in mijn werk als ( terminaal) verpleegkundige heb ik gezien hoe zwaar het kan zijn om nog zware emotionele lasten te dragen in die laatste levensfase. Ik heb ook mogen zien hoe ontzettend opgelucht cliënten waren als ze bij mij hun verhaal konden doen. Alleen dat maakte hen al meer ontspannen. Nu ben ik in staat om zelfs met je terug te gaan naar de aanleiding van dat wat je zo zwaar mee torst. We kunnen werkelijk in de energie werken en contact maken met de situatie en betrokken personen. Zo kan er vergeving worden gevraagd en gekregen, liefde worden gedeeld en dankbaarheid worden ervaren. En niet onbelangrijk: doordat je deze belangrijke gebeurtenissen erkent en heelt, kunnen ze niet meer de generaties na jou belasten en bewijs je jezelf en hen een grote dienst hiermee.

dadelion Aleksandr Ledogorov

Herken je een of meerdere van de volgende issues?

 

 • Er komt oude onverwerkte pijn naar boven
 • Er zijn niet te verklaren angsten ontstaan
 • Onverwerkte emoties vragen aandacht, maar je stopt ze weg
 • Veel piekeren, in het hoofd zitten
 • Er is sprake van spijt, schuld en of schaamte gevoelens
 • Je draagt een geheim met je mee
 • Je had nog zoveel willen zeggen tegen die ene persoon die nu niet meer leeft
 • Je hebt moeite het levenseinde te accepteren
 • Andere dingen waar je zwaarte door ervaart

Neem dan deze kans op het verlichten van deze zware lasten. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen.

 

Mijn vrouw was ernstig ziek maar kon het leven niet loslaten. Zij werd geplaagd door vele angsten. Haar grootste angst was dat ze niets goed gedaan had in haar leven, dat alles wat er mis was gegaan haar schuld was. Hierdoor was zij vaak in paniek en moest er medicatie gegeven worden om haar tot rust te brengen. Mireilla bracht twee uur met haar door. Wat daar precies gebeurt is weet ik niet, maar in de ogen van mijn vrouw herkende ik weer het meisje van vroeger waar ik verliefd op was geworden. Haar gezicht was ontspannen en ze had aandacht voor mij en de kinderen. Later die avond is ze in slaap gevallen en niet meer wakker geworden. Ik ben zo dankbaar voor de rust waarmee zij het leven verlaten heeft. Ze heeft hierdoor mij en onze kinderen een prachtige laatste herinnering gegeven.

Geert

Levenseinde Coaching

Tarieven en locatie

De investering in jezelf bedraagt:

 • Kennismakingsgesprek : gratis
 • Intake gesprek van 120 minuten: 179 euro
 • Transformatie sessie 1,5 tot max 2 uur: 179 euro
 • Ik werk met een traject van minimaal 3 sessies
 • Mogelijke en nodige uitlooptijd bij intakegesprek en sessie wordt doorberekend met 35 euro per half uur.

Uit ervaring is gebleken dat er met gemiddeld 3 tot 5 sessies prachtige blijvende resultaten worden geboekt

Prijzen zijn particulier inclusief BTW, zakelijk exclusief BTW

Heb je een kleine beurs neem dan contact met mij op.

Sessies zullen (onder voorbehoud) plaatsvinden in praktijkruimte 1, soms in combinatie met praktijkruimte 2  bij “De verbindende factor” in Nuenen.

Wanneer u niet mobiel bent is het mogelijk dat ik naar u toe kom. Ik reken daarvoor 0,19 cent per kilometer van postcode tot postcode. Bedraagt de reistijd langer dan een half uur, dan reken ik 15 euro per half uur of een deel daarvan extra.

"Zonder modder geen lotus" - Boeddha Sakyamunie

Gun jezelf een lichter leven

Wil je weten of mijn werkwijze bij je past? Wil je vrijblijvend jouw hulpvraag aan mij voorleggen om te kijken of ik je ermee kan helpen? Stuur dan een berichtje en dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen.

0624753127 info@re-lief.eu