Over Mireilla de Vries
nieuwsgierig
onderzoekend
resultaatgericht
liefdevol
integer
Mireilla-portret

Mijn verhaal

Mijn naam is Mireilla de Vries. In April 2019 was ik op een transformatie retraite bij Robert Bridgeman op Terra Nova. Een van mijn vragen was: “wat is mijn missie hier op aarde? Wat heb ik te doen”. Aan het einde van mijn enerverende sessie, toen ik nog in trance was, vroeg Robert: “En? Weet je nu wat je missie is? “ “Ik kom jou helpen!” was mijn directe antwoord. Door mensen te begeleiden hun ware essentie te vinden voor een gelukkiger en bewust leven draag ik bij aan een steeds groter bewustzijn van de mensheid en zo aan veel meer liefde op en voor onze Aarde. Ik volgde zijn opleiding tot transformatie coach aan de Bridgeman lichtwerkers academy en zo werd mijn coachpraktijk Re-lief geboren!

 

Mijn pad

Als jong meisje was ik zonder het zelf te beseffen al heel erg begaan met mens , dier en plant. Ik ontzorgde mijn ouders door de liefste te zijn, voelde feilloos aan wanneer iemand iets nodig had of wanneer iemand juist met rust gelaten wilde worden, nam het op voor kinderen die gepest werden, gaf aandacht aan kinderen die moeilijk aansluiting vonden en bleef op bezoek gaan bij een meisje uit de klas dat langdurig ziek was. Als ik zag dat iemand een dier iets aan deed werd ik woest en zelfs het plukken van madeliefjes vond ik pijnlijk.

Toen ik ouder werd, werd ik serieuzer en ernstiger. Ik verloor het speelse. Ik vond dat ik goed mijn best moest doen omdat mijn ouders al zoveel heftige dingen in hun leven hadden meegemaakt. Ik wilde verpleegkundige worden en de arme mensen gaan helpen in Afrika. Dat was mijn missie. Ondertussen collecteerde ik voor de dierenbescherming terwijl mijn vader bontjassen maakte en verkocht. Het was puur compenseren voor iets waar ik geen invloed op had.

Ik verloor mijn moeder in mijn pubertijd. Twee jaar daarvoor was ze al eens gereanimeerd. Daarna vertelde ze mij dat ze zichzelf had zien liggen en ook een zuiver zilver wit licht had waargenomen. Ze vond het prachtig en was niet bang meer voor de dood. Door die ervaring was in mij onbewust al het zaadje geplant van het geloven in het bestaan van reïncarnatie.

Het heeft tot 2017 geduurd voordat er in mij iets werd aangeraakt waardoor ik op onderzoek ben uit gegaan om meer te weten te komen over wie ik nu eigenlijk in essentie ben en wat ik hier te doen heb op aarde. Mijn missie om naar Afrika te gaan was nooit bereikt. Ik belandde in het gewone leven, werkte jarenlang als verpleegkundige in het ziekenhuis, want zorgen voor anderen was mijn passie. Ik trouwde, kreeg een dochter en twee jaar later een burn-out. Ik krabbelde op, er volgde een scheiding, weer een relatie en in 2017 wederom een burn-out.

Het was mijn ziel die probeerde mij duidelijk te maken dat ik op een dood spoor zat.Ik beëindigde ook deze relatie, vertrok uit het ziekenhuis en ging me bezig houden met persoonlijke ontwikkeling. Zo ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben, leerde ik veel over hoe wij als menselijk wezen in elkaar zitten en kon ik niet meer met dezelfde bril naar de wereld kijken. Tussentijds was ik gestart met mijn praktijk LiefZorg als zelfstandig verpleegkundige. Ik heb heel intensief werk gedaan in de 24 uur terminale thuiszorg. Dat proces naar het levenseinde toe vind ik nog altijd fascinerend.

Maar wat ik nog veel boeiender vind is dat ik door mijn eigen transformatie sessie bij Robert Bridgeman ontdekte hoe je van bijna alle issues, pijnklachten en vraagstukken die je in een mensenleven kunt ervaren, terug kunt gaan naar het moment van ontstaan. En alsnog heling kunt brengen, wat ons als mens steeds lichter, authentieker en liefdevoller maakt. En waarmee je mogelijk al lang lopende negatieve patronen van generaties in de familie doorbreekt. Door zijn missie werd ik geraakt. In de kern is dat dit gezegde van de Seneca indianen:

That all you do or say may be for the good of all, to support all life, now and for the next seven generations 

Deze hele zin brengt mij weer terug naar mijn jeugd. Ik was het misschien vergeten, maar dat kleine meisje is wie ik in essentie ben. Pure liefde voor al wat leeft. En het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen weer te helpen herinneren wie zij in essentie zijn, zodat ook zij hun ware potentieel kunnen leven en zo een positieve bijdrage leveren aan het grote geheel. Dat is wat mij drijft!

 

“Aan persoonlijke groei kun je ook werken met lichtheid en humor. Het hoeft niet zo serieus”


– Mireilla de Vries-

Als je mij zou kennen zou je weten dat

–         Ik gek op melk chocolade van côte d’or ben

–         Ik  last heb van het Brabants kwartiertje

–          Ik geen vlees (meer) eet

–          Ik gek ben op wandelen

–          Ik mij thuis voel in de natuur

–          Hemelsblauw mijn lievelingskleur is

–          Meditatie mij uit mijn piekerhoofd helpt

–          Ik na het douchen koud afdouch

–          mijn guilty pleasure frietje met is

–          Mijn helder weten in mijn buik zit 

–          De jurkjes van Tante Betsy super vind

–          Ik alles wil onderzoeken

–          Ik resultaat gericht ben

–          Ik heel graag een terrasje pak

–         ik vaak onbedoeld grappig ben ( gewoon onhandig!)

 –         ik heel graag dagjes weg ga

–          ik graag met beide voeten op de grond sta

 

Re-lief

"Zonder modder geen lotus" - Boeddha Sakyamunie

Gun jezelf een lichter leven

Wil je weten of mijn werkwijze bij je past? Wil je vrijblijvend jouw hulpvraag aan mij voorleggen om te kijken of ik je ermee kan helpen? Stuur dan een berichtje en dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen.

0624753127 info@re-lief.eu